fredag 30 maj 2014

Renande SåpBubble Droppar

Nu faller de... Många... RegnDroppar. Små SåpBubble Droppar... 

Så många människors planer går i stöpet för dem. Planer om att Nu ska vi Vara Lyckliga, Tillsammans.. I Solen.
Då kommer de, regndropparna, i massor, o förstör Planen. 

Jag tänker att de där små dropparna kommer för att ge en AndningsPaus, mitt i Alltet. Att de påminner om SåpBubblor, som får de flesta att le, o renar Jorden, Ger Liv o Ger Dig en stund t att vara i Ingentinget ❤

Visst, det är inget kul när det spöregnar o man har Planerat en Massa. Men för att använda en gammal "floskel" då...
❤ Efter regn kommer Sol ❤

Precis så är det...
Så idag rider jag Inte ut på tur m Lukas o Jasmin... Idag är jag inomhus o pysslar på Åsen. Tänker Glada Tankar, Affirmerar en Massa Bra Saker, Tar extra Bra hand om mig själv o Ger mig själv tillåtelse till Att Inte Göra Planer. 

Tack Vare de där små små SåpBubble Dropparna fann jag Tiden t att göra Just det jag inte visste att jag behövde. 

Stanna Lite, Ta Dig Tid... Andas!!! 
❤ Livet gav dig det här ❤

Varm Kram ❤Sol❤


1 kommentar:

  1. Åkte på Korparnas väg mot dina gamla hemtrakter idag, och fick en massa till mig som vanligt. Och nej, sällan är det väl helt angenäma saker som slängs i ansiktet. Men ganska nyttiga käftsmällar får jag nog erkänna.
    Dags att agera, söstra mi. Nu.
    Älskar dig! <3

    SvaraRadera