lördag 6 december 2014

❤☀ Avslut ☀❤

Att Avsluta 2014... Det är en Bra Början. 
❤ Tack Livet ❤

I fullmånens sken skriver jag mina Tack inatt.. Förlåter de som behöver förlåtas. Tackar o lämnar de som ska lämnas. Älskar o håller om de som finns kvar. Reflekterar o Begrundar året o människorna som korsat min stig. 

Cirkus Mickelsson känns som ett bra sammanfattande.. Berg o Dal Bana med både loop o fritt fall.. 
❤ Jag Älskar Mitt Liv ❤ 

Jag gillar att titta på hur mycket dom hänt under året, hur jag utvecklats. Hur jag lyckats o hur många drömmar jag gjort sann ❤ Jag bli lycklig av att veta att där ute... I stors vida världen, finns människor o djur som mår bättre Tack Vare Mig ❤ i det, i den känslan, kan jag känna att framtiden är ljus o att nästa år kommer ringarna på vattnet bli ännu större o nå ännu längre. 
❤ För Jag är Värd det ❤

I o m avslutet kan nya drömmar o nya tankar få plats o växa. 
❤ Nya förälskelser ❤ Nya Planer ❤ 
För jag väljer... Att förälska mig.. I Mitt Liv o I Min Dröm om AwesomeÅsen än en gång ❤ 

Nu är det Nu.. Å kommer ni ihåg mitt motto??? 
❤ Ingen Minns En Fegis ❤
Välkommen 2015 o Välkommen Världen t AwesomeÅsen! ❤ 

❤ Vad behöver Du avsluta? Vad det än är är tiden inne Nu. I fullmånens sken... Där finner du all hjälp du behöver. För vem vill inte starta ett nytt år m massor m tacksamhet, kärlek o tomma blad att fylla med en massa ❤ BadAssAwesome ❤ 

För det är Du värd. Att få må precis så bra som du drömmer om. Att få känna dig precis så älskad o uppskattad som du är värd. 

Jag är fortfarande inte här för att smeka medhårs... Jag är här för att säga sanningen.. Å den är ❤❤

❤ ==> Det Är Bara Du Som Kan Förändra Din Tanke o Därmed Ditt Liv. Börja Idag Med Att Tala Om För Dig Hur Värdefull Du Är <== ❤

Dansa, Sjung, Skrik, Gråt, Skratta... Vad Du behöver för att rensa o göra Avslut. 
Svårt men Nyttigt 
O ❤ BadAssAwesome ❤ Befriande!!! 

Kom låt oss Dansa, Kramas o Sjunga under månen inatt ❤ Bara för att Vi kan ❤
(Ps. Måndans m.m blir det på AwesomeÅsen i sommar... För Alla. Bara-VaraHelger :) Spännande va?) 

❤ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤

Varm Kram
☀Sol☀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar