fredag 5 december 2014

❤ LivsKvalitét ❤

Sitter hopkrupen i hö't inne hos Kung Lukas ❤

Vi pratar inte så mycket, vi bara är... Sådär som två bästa vänner som inte behöver orden för att göra sig förstådda. Han har kommit så långt på dessa år. Eller VI har kommit så långt. Från galen dinosaurie till Kung m ödmjukhet o stort hjärta. Så stolt över att vi inte gav upp. Å ser fram emot alla de äventyr vi ska uppleva ❤

I boxen brevid står hon... Drottningen på AwesomeÅsen ❤ Drömmen ❤ Min läromästare, healer o bästa vän. 
Tänker på allt hon lärt mig... Vi har hängt ihop i mååååååånga år nu. Så trasig som hon var när vi möttes har jag aldrig sett hos nån annan.. 
Allt vi lärt oss, allt vi testat, allt vi misslyckats med o allt vi klarat m bravur!! Snart 23 år gammal är hon ❤ Å jag vet att våra vägar skiljs snart ❤ Tacksam för varje sekund jag får dela m henne ❤

På andra sidan gången står först
Farbror ❤ Kasper ❤ Åsens Åsna. Väääääärldens snällaste, älskar att kela, bli kliad på öronen o lägga upp huvudet på axeln o bara blunda o mysa. 
Han är runt 30-35 år gammal tror vi. Brukar tala om för honom att han är 15 :). ❤ Han läker mig ❤ För när man är m honom så stannar tiden. Då finns bara vi. 

Brevid honom står hans flickvän ❤ Iallafall om hon får bestämma. Moas ponny.
❤ Avalons Arwen ❤ Även hon t åren kommen, så hon är pensionär o bara njuter av livet. Leker lite, rids lite o beter sig ibland som om hon var 2 år. En brokig, sorglig väg förde henne t AwesomeÅsen två ggr.. Denna gång är hon här för att stanna. 

Näst därefter har vi Prinsessan 
❤ Jasmin ❤ Sagohästen.. Som kom hit fetare än fetast o mådde pyton. Vi har bantat o medicinerat i över ett år nu. Hon blir bättre o bättre, det glittrar i hennes ögon. Me andningen vill inte riktigt sköta sig alla dagar. Hon kämpar för att må bra o är så tacksam för den hjälp hon får. Även hon är ju pensionär.. 
Hon bär alla, hjälper gärna t om nån är osäker. Hon om nån har ett hjärta av guld ❤ Det är henne jag tar mina nattliga månritter på. Då är det bara hon, jag o månen i hela världen. Magiskt. 

Där är de.... Mina Vänner i stallet. Ja, förutom katterna, knytten, Elon o Farmor då ;) ❤ 
Så länge jag orkar så kommer jag fortsätta hjälpa hästar o andra djur att bli hel. 
Det är tungt, det är ensamt, det är dyrt... Men varje morgon när jag öppnar stalldörren o möts av mjuka gnäggningar , mulmys, värme, kärlek o livskvalitét så väljer jag... Igen o igen ❤
Jag Älskar Mitt Liv. 

Nu ska jag även ta ett stort steg framåt... Jag ska erbjuda Fadderskap t hästarna. Helt enkelt be om pengar för att kunna fortsätta. 
Det är ett MegaSteg för mig! Men... Jag skriver det... Å DET e 
❤ BadAssAwesome ❤ Å det e ju Jag!!! 
Så... Ett steg ❤ 

Nu ska jag ut i snön, för det snöar här :) Ska gå m hundarna o bara vara. Älskar Snö. Älskar Livet. Älskar Mig. 

Tack älskade för att Du läser ❤

 ❤ Jag Ser Dig ❤
Varm Kram
☀Sol☀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar