torsdag 4 december 2014

❤ Ljus i Mörkret ❤

Älskar att åka bil i mörkret nu runt advent o juletid ❤
Åka på mysiga äventyr o längs vägen lyser det varmt o ibland väldigt fantasifullt från stugorna i skogen o från fönstren i städerna... 

Det ser Kärleksfullt ut. Å tänk så bra det vore om vi varje år tog fram alla stjärnor o ljusstakar o satte dem i fönstren m en känsla av just... ❤ Kärlek ❤ vilket Ljus det skulle bli över världen då... Å in t grannarna.. Å vidare... 

För varje stuga jag åkte förbi ikväll skickade jag en kärleksfull SåpBubbla, kanske kändes det när den landade ... Kanske inte... 

För jag inser att bakom de vackra ljusen i fönstren bor oftast en stressad, ledsen, uppgiven människa. Som försöker få till *NånJävlaJulStämning* iaf. 

Bakom den fina Kransen på dörren bor det en människa av kött o blod som håller på att gå i bitar, för att "någon" bestämt att man Måste ge dyra Julklappar, man Måste baka alla sorters julgodis, man Måste ha julstädat o det Ska lukta Såpa, man Måste Le på JulAfton .... Så... Jag Säger Upp Mig!! För det börjar med Ett Steg o En röst. 

Jag vill ha Jul, tro mig, jag Älskar Julen ❤ Men jag går sönder av att se alla stressa ihjäl sig för något de själva inte valt. 

Sätt dig ner o fundera... Ta Dig TID!! Hur Vill DU att Din jul ska vara? Å vilken känsla vill Du förmedla? ❤❤ Kärlek ❤ Vänskap ❤ Familj ❤ Värme ❤❤ Å Gör den t det Du vill. ☀ Skapa Din Egen Verklighet ☀

Precis samma som med Ditt Liv. Du Väljer ❤ Var Tillräckligt BadAssAwesome mot Dig själv o sätt ner foten, skrik Stopp o ta vara på det som är viktigt!!! 
❤ Kärlek ❤ Familj ❤ Vänskap ❤ 
För att uppskatta det behövs inga dyra klappar... För det behövs
❤ Närvaro ❤ 

Jag skulle velat stanna vid mången dörr ikväll, knackat på o påmint om det viktiga.... ❤ Se Varandra, Uppskatta Varandra o Var i Nuet ❤

Kan jag ändra en enda människas syn på vad som är viktigt så är det JuleFrid så det både räcker o blir över här på AwesomeÅsen ❤

Sen tror jag, jag ska öppna dörrarna hit på JulAfton för alla ensamma människor... Men det är en annan historia ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤ Jag Ser Dig ❤

Varm Kram
☀Sol☀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar