lördag 10 januari 2015

Moder Jord ger dig en Gåva ♡

 Vinden viner utanför fönstret.... ♡ SnöStorm ♡ Moder Naturs sätt att påminna oss om allt vi inte kan påverka o förändra. ... Påminna oss om att Vila o vara i Nuet. Inlindade i en snöfylld värld där allt går lite långsammare o där människor lär hjälpa varandra. 
 Jag har fyllt på ved, det sprakar i öppna spisen. Värmeljus finns redo att tändas.  Vatten är påfyllt i en dunk. Ficklampan står på bänken.  Alla djur är inne, varma, älskade o mätta.

Det blir magiskt att sitta på fällen m Wilse brevid mig, stirra in i elden o lyssna på knaket i väggarna som blir av stormen som viner utanför.  Magiskt på många plan.. Ett är att det blir så lätt att bara vara här o nu. Fokus på Nuet... Å väntan på att elen försvinner ;) Vilket avskärmar mig från omvärlden.. Det är en Magisk gåva. Då finns Bara Jag, Djuren o Stormen... Då är det lätt att Vara Nu ♡
 Moder Jord Skriker.... På oss... Varför lyssnar ni inte? Varför gör ni inte det erat hjärta vill? När ska ni förstå vad som ör viktigt?

Å så skickar hon en SnöStorm...

För då går allt saktare.. Vi hinner sitta ner o få tråkigt en stund, som i sin tur ger.... Tankar ♡ På vad Du vill göra? Vad Ditt hjärta viskar? Som faktiskt kan ge de svar vi är alldeles för rädd för att lyssna på i vanliga fall...
Svaret som säger:

Du är BadAssAwesome  o Du kan göra Precis Vad Du Vill!!!!!  Alla... Jag menar verkligen Alla!!!! Har den känslan i sig... Som Tigger här nedanför ♡♡♡ Det är bara det att vi gömt den mer eller mindre bra. Så den är mer eller mindre svår att hitta. Men jag lovar dig.....

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Den Finns Där♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 Ge Dig själv den gåvan Idag... Gåvan att Du letar efter ditt BadAssAwesome inuti..
Dwt krävs inga dyra kurser... Inga jobbiga yogaställningar... Det som krävs är att Du är Modig nog att våga titta inåt. Å tillåta det som står ivägen för Ditt Sanna jag att förlåtas, läkas o lämnas t änglarna...
 ♡ Säg förlåt t dig själv o påbörja din egen läkning... Det är en Underbar Gåva t Dig ♡
 För det kan jag lova... Känslan av att kunna förlåta o gå vidare än helt enorm o känslan av att få läka tidigare sår genom sig själv är totalt BadAssAwesome Amazing!!!!
 Resan kan tyckas lång men den börjar m bara ett steg... Som då är ett IckeSteg ; ) För du ska ju sitta still ♡
Använd din tid vist... Det gör jag o det ska jag göra resten av denna kvällen o livet å.....

Stirra in i brasan, lyssna på moder Jord, läka mitt inre, förlåta mig o andra.
Det krävs att vi gör det igen o igen o igen... För varje gång blir vi lite ljusare o lite starkare... Å lite mer...

                           💚💚💚💚💚💚💚💜 BadAssAwesome 💜 💚💚💚💚💚💚💚💚


♡♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Varm Kram ☆Sol☆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar