torsdag 26 mars 2015

Blott en dag... Ett Ögonblick i sänder ❤️

Så somnar den underbara dagen som fyllt vårt sinne m magi o kärlek o natten vaknar. Lindar in oss i ett mjukt mörker. Bjuder oss t drömmarna o sagornas tid ❤️ 

Eller?? 

Dagen Idag har varit väldigt.... Onsdag. En mellandag. En "Min Dag" ❤️ 
Blev nästan arg där ett tag för den var väldigt Omagisk... Undrade varför... Sen insåg jag :) Jag fick en gåva, igen... 
❤️ Jag fick Tid ❤️ 

Att hinna med en massa Jordiska Ting såsom Skatteverket, Försäkringskassan, Företagsprofilering, Uppstaplande av Saker som skall göras... 
Organisering helt enkelt :) ❤️ 

För de allra flesta kommer sånt naturligt... För mig är det som att backa krypandes uppför Mount Everest. Men inte Idag. Min MellanDag ❤️ Så fick jag lasta av en massa i ryggsäcken o överlämna det dit det ska. Ändå hann jag vila. Sådär Ligga på soffan o bara vara-vila ❤️ Mitt i allt Omagiskt :) ( För tydligen så ska man vila extra när foten är trasig... På fredag är den frisk, dåååå ska jag rida ;))

Allt började med en vänlig tanke t mig själv när jag vaknade. Ett God Morgon Jag ❤️ 
Jag gav mig själv en bra start. Sen fick jag ynnesten att möta min hjälte idag åxå. Vem o varför är mellan oss, men, jag fick hjälpa ❤️ Å där o då förstod jag, igen, att det jag säger, skriver, delar gör Skillnad ❤️❤️❤️ Den känslan fick mig genom min MellanDag ❤️❤️ Som ju i grund o botten inte alls var Omagisk, utan Alldeles Magisk. För jag lyssnade, jag såg o jag berördes. Å jag kunde hjälpa ❤️ 

För ett tag sen fick jag ett medd med frågan:
"Hur gör du för att vara så positiv jämt?"
Jag svarade...
För ca 8 år sen var jag nära att hamna i himlen ( därav min hjälte ) o när jag vaknade o insåg vad som hänt bestämde jag mig för att innan min tid är slut ska jag ha satt ett Leende på En Miljon människors läppar o fått äran att fylla lika många människors själar m Ljus o Kärlek... ❤️ Jag är På God Väg ❤️ 

Kanske inte så mycket lärande nu i denna blogg, men jag vill förmedla känslan denna kväll... 
Känslan av att en vanlig MellanDag, Onsdag, kan visst vara Alldeles Magisk även om man lär prata m Skatteverket... För att det Alltid Alltid finns något Positivt att lägga fokus på ❤️ Det är Du som väljer ❤️ Blott en Dag... Ett ögonblick i sänder ❤️

Fylld med Magi, Kärlek o Tacksamhet blåser jag SåpBubblor fyllda m Ljus över just Dig ❤️ Du, Jag, Vi är Unik ❤️


❤️ Jag Ser Dig ❤️
☀️Sol☀️

1 kommentar: