onsdag 11 mars 2015

❤️ Kärleksfullt ❤️

Full..... 
Av Kärlek. 

Till mig själv, till mina ongar, till mina nära, till mänskligheten ❤️ 
Att få vakna leende för att den första känslan är "Wow! En Ny Dag" å undra Vem som jag ska möta idag som kommer förgylla mitt liv, det är en Ynnest o Ren Lycka ❤️ 
Att veta att " Idag kommer jag få en annan människa att känna Kärlek" Det är BadAssAwesome ❤️ 

Det är ju precis det jag vill o har velat sen jag föddes... Sprida Kärlek ❤️ 
Stor HippieVarning på mina ord ;) Men det gör dem inte mindre sann. Å det gör det lättare för mig att gå i färgglada klänningar ;) 

Mitt mål varje dag är att Få minst en annan människa att våga tänka tanken att Älska Sig Själv. Att få Minst en annan människa att Le. Att få minst en annan människa att Våga Välja Annorlunda. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Därför är det lätt nu för mig att säga att jag lever min dröm ❤️ Jag vet att jag gör skillnad. Jag vet att jag får människor att le. Jag vet att jag berör. Jag vet att Kärleken känns. 
Det sagt utan ego, det är bara en sanning. 
Det är här det ofta blir fel..... 

Ni förväxlar sanning med ego. 
Att säga att Jag Älskar Mig, för att man faktiskt gör det, är en sanning. 
Att säga Jag Älskar Mig, för att få medhåll eller höja sig över någon annan, det är ego. 
Att säga Jag Berör, för att många är de som kommit o talat om det o varit tacksam o lycklig för det, för att jag vill beröra är en sanning.
Att säga Jag Berör, o förvänta sig att människor ska vilja bli berörda, är ego. 
Ya see??

En liten tanke kanske du kan lägga på valet att säga rätt. Säger ditt inre att "du är ego" när Du egentligen bara är sann?? Då är det verkligen dax att ge Jante sparken.

När jag säger något, så menar jag det. Livet blir så otroligt mycket lättare då ❤️ å för många år sen, bestämde jag mig för att alltid o förevigt tänka positivt först!!! Å det funkar än idag ❤️å att möta alla med kärlek... (Vissa måste tydligen bevisa motsatsen om o om igen) Men jag ger kärleken ändå. Inte för att få utan för att jag Älskar att se ljuset i en annan människas ögon ❤️ 

Vissa tänker såhär: 

Det är ju deras tillkortakommanden som stör, inte min kärlek o glädje ❤️ Så låt ingen skugga ditt ljus o din styrka. Red ut med dig själv Vem Du Är!! Å var Den!! 
❤️ Det är Du Värd ❤️ 

❤️ Jag Ser Dig ❤️
☀️Sol☀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar