fredag 6 mars 2015

❤️ Min Dag ❤️

Jag vill skriva t alla därute som mår dåligt o trösta. 

Tänkte först att jag skulle skriva peppande ord o hur man kan tänka när man står på botten för att komma uppåt.... 

Men nej.... 
Det är inte en sån dag, det är inte vad Du vill läsa... Särskilt inte om Du mår dåligt. Jag hatade alla glada hejjarop när jag mådde som sämst. Det va som att alla sa "ryck upp dig"....
Det ska jag Inte säga idag... Istället ska jag berätta om min dag ❤️ 

Idag har det varit vibrerande energier här på #AwesomeÅsen ❤️ Som att varenda sekund verkligen var superviktig!!! 
Det började redan inatt. Den tid på dygnet då jag tänker som bäst o planerar som mest. Antingen är jag klarvaken o kan planera o manifestera eller så toksover jag :) Det gillar jag. Jag har lärt mig att det är ok att vara vaken, det är få miraklerna sker ❤️

Iallafall... Dagen idag, med de energierna.... Den var Min ❤️ 
Jag tog Ledigt!!!! Sådär på riktigt. Ingen liten koll på nån häst, ingen healing ... Ingenting för Nån Annan... Bara för Mig. 

Å var mår jag som bäst? I hästarnas närhet förstås ❤️ Så i solens varma sken har jag idag bara ägnat mig åt rekreation o att lära mig o ta emot ❤️ Många är de sekunder som jag stannat till o lett mot solen o tänkt:
❤️ Jag är sannerligen Välsignad ❤️ 

Att få andas in en älskads hästs doft o kärlek, att få stå o vila huvudet mot deras solvarma kropp, att få vara med i flocken o ströva runt i hagen o bara vara här o nu ❤️ Det är BadAssAwesome ❤️ Det är HoppeliBoink för Mig ❤️

Det är precis den känslan jag vill förmedla t Dig.... Genom att öppna Åsens portar o dela magin m den som vågar. 

Jag kan inte få Dig att må bra som i ett trollslag... Men jag kan erbjuda Dig en öppning uppåt ❤️ Å tills vi ses här kan jag förmedla känslan av Lugn, Kärlek, Tillit o Tröst... Den känsla jag fyllt upp mig med idag. Bara genom att Ta vara på Sekunderna i mitt Liv ❤️ 


Ta väl hand om Dig älskade vän därute. Kom alltid ihåg att Du kan välja o Du är Aldrig Ensam ❤️

❤️ Jag Ser Dig ❤️
☀️Sol☀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar