lördag 4 april 2015

❤️ Full...

Full..... 
Av ❤️Kärlek❤️Insikt❤️Tillit❤️Mod❤️

Sitter nere vid min Bäck o lyssnar på världen. Vattnet sjunger, hästarna trampar, en hund skäller hos grannen, en bil åker förbi.... Låter ljudet av vattnet som dansar o sjunger fylla hela mig o alla andra ljud försvinner. 
Just nu är det bara Jag i Hela Världen ❤️ 

Har plockat några löv som får symbolisera det jag vill lämna bakom mig nu... Lägger dem i bäcken o låter känslan följa med när de virvlar bort... Lämnar med Kärlek ❤️ 

Har även löv som får symbolisera det jag vill ska komma till mig ❤️ Knyter små knutar av dem, ett för varje önskning o lägger även dem i bäcken ❤️
Som jag tänker så Är jag redan i det jag önskar mig. Jag ser mig själv där ❤️ Annars blir det ju alltid ett... Sen... Som står i vägen för alla Drömmar. 

Strosade omkring på mitt Älskade AwesomeÅsen nyss o fyllde på med Kärlek, Hopp o Mod ❤️ Jag blir fortfarande lika lycklig när jag går här o jag ä en gång inser... 

AwesomeÅsen är Min ❤️ Jag Äger Marken Jag Går På ❤️ Det är Magiskt. Blir Full.....

Av Tacksamhet o Stolthet ❤️ Å påmind om Hur BadAssAwesome det här är!!!!!
❤️ Jag Lever Min Dröm ❤️ 

Jag hoppas du tar denna kväll t att börja förverkliga Dina Drömmar ❤️ Ge dig själv ett PåskÄgg fyllt med Mod att våga göra förändringar. Tillit till att Allting har en mening o Kärlek t dig själv o andra så du vågar tro på att Just Du är Unik ❤️

Innan jag sätter mig i tystnaden här o Förälskar mig i Mitt Liv o Mitt Hem igen så vill jag att Du blundar o lyssnar... Hör du?? Det där är Ditt Hjärta som slår. Av en anledning. Det här Är Ditt Liv ❤️ Gör något Magiskt av det ❤️

❤️ Jag känner Världen o Din sorg så jag ber extra för Dig ikväll ❤️ Våga känna Dig Älskad ❤️

❤️ Jag Ser Dig ❤️
⭐️Sol⭐️💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar