måndag 20 april 2015

❤️ Jag Samlar på Mirakel ❤️

Livet.. Mitt.. På AwesomeÅsen, är Fullt av både små o stora Mirakel. Jag samlar på dem. Lägger dem i hjärtat o njuter. 

En CitronFjäril... En SlängPuss från ett litet Barn... Lukas frustande när vi ska galoppera... Solsken... Kattungar... Vitsippor... Blänket från Kristallen i fönstret... En HjärtFormad Sten... Wilses tack-för-maten-puss... Min Leende SpegelBild... 
För att inte Tala om 
❤️ Mina Barn... Min Gård... Mina Djur.. Mina Sekunder!!!! 

Listan kan göras lång, varje dag kommer det nya. Bara vi vågar se dem. 
Allt kommer t oss för vi önskat, tänkt, drömt, affirmerat det. Kanske inte i den form vi trott... Men det kommer ❤️

❤️Fjärilen för mig är en hälsning från andra sidan.. 
❤️SlängPussen visar villkorslös Kärlek..
❤️ Frustandet visar mig att vi utvecklas o samarbetar..
❤️Solen skänker mig värme o vila..
❤️ Kattungar påminner om det lilla sköra i Livet.. 
Osv... 

Hinner Du med att se alla Dina Mirakel? Tar du dig tid att lägga märke t det som sker omkring dig? 
Har du ledsnat på att springa i ekorrhjulet? 
❤️ Våga Stanna då ❤️

 Stå där, Mitt i Dig själv o ta ett djupt andetag. Ta av dig alla offerkoftor du någonsin haft o våga välja att Uppleva Livet. 
Det här är Din Tid. Du har all rätt i världen att välja det allra bästa, för dig ❤️
Du får Älska Dig själv, MassaMycketMest t o m. 


( Å för de som fortfarande tror att om jag säger att Jag Älskar Mig så är det ego o fult... Nej! Det betyder inte att jag säger att jag är bättre än dig... Det betyder bara att jag tycker vi är lika mycket värda o jag är bäst på att vara jag ) 

Sluta slåss mot dig själv, ingen vinner... Låt Dig själv få Bara-Vara ❤️ Utan bantning, förändring, måsten o avundsjuka. Låt Dig vara Nöjd. När Du försöker m det kommer Du inse vad o om du är missnöjd m i livet... Då kan du göra en förändring! Men innan du vet Vad el Om så Sluta Leta. ❤️ 

Börja Räkna ❤️ Mirakel ❤️ Istället o räkna Dig Själv två gånger. 
Ta Dig tid att Titta på Världen, vem vet.... Du kanske e Jävligt Lycklig för att Du är Du egentligen?? 

❤️ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤️
☀️Sol☀️

1 kommentar: