måndag 13 april 2015

❤️ Kärlek o Hjalmar ❤️

Åhhhhh... Vilken Dag. En sån där 
#JagÄrSåGladSåJagStudsarDag ❤️ 

Började 05:17 ;) Meddelande på fb om att Jaaaa, kom o gör Tattoo Idag!! Sooooooom Jag Längtat :D 
Man har en bild i skallen om hur det ska se ut.... Å så lyckas man träffa Underbara Susanne Sjöberg i Arbrå ❤️ Å hon kan förmedla t min hud det jag förklarar. 
⭐️ Wwwwiiiiiihhhhhiiiiii ⭐️

Det är så mycket mer än att tatuera sig när vi träffas, mys, kaffe, prat... Hon är så fullkomligt Unik ❤️ ( Precis som var o en av Oss ) ❤️Där är en människa som är Lätt att Älska ❤️ 
❤️⭐️ Tack för att Du finns i mitt Liv ⭐️

Sen Hem t AwesomeÅsen o pussa på alla djur. Plocka fram min fina rosa
⭐️ MiniMedHjalmar ⭐️.... InsulinPump. Imorn är det dax. Då ska vi kopplas ihop han o jag. Utbildning halva dan o sen hoppas på att vårat förhållande blir långt o lyckligt. 

Det är inte ofta jag är nervös över saker... Men det här är jag riktigt nervös inför. Mycket nytt, mycket elektroniskt.... Största rädslan är nog KetoAcidos risken, som ökar i o m pump... Det är vid såna tillfällen jag inser att det varit väldigt bra o haft en man vid min sida.. Nån mer som kan ha lite koll... 
Han är på väg, så snart är den drömmen sann å ❤️⭐️❤️ 

Tills dess fixar jag det själv, med lite hjälp från de två underbara ungarna som drillats m min diabetes i alla år. 

Avslutade kvällen m en stor kopp te o Ge o Få Taktil Massage av älskade Moa ❤️ Våra Myskvällar är helt Magiska. 

Hade en tanke... Att jag Bara skulle skriva om Mig o Mitt idag... 
Men det går inte ❤️ 

Jag vill påminna dig om att Du är inte ensam därute, även om det känns så o är alldeles mörkt o kallt... Hjälp finns. Här. ❤️ Vill linda in Dig i en varm kärleksfull filt så Du alltid är trygg o varm. Hoppas så att Du känner den. Hoppas även att Du tar steget o hör av dig. Så vi tillsammans kan få dig att se ljuset igen. Healing, Samtal el vad som behövs... Du behöver inte må sådär längre. 
❤️ Jag hjälper Dig att Läka ❤️
Om Du Är Beredd Att Lyssna
-Så Har Jag Svaren..... 

❤️ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤️
⭐️Sol⭐️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar