tisdag 21 april 2015

❤️ Sol o KärleksBoost ❤️

❤️ Kärlek... Till Dig från Mig ❤️ 

Jag önskar Du kunde se Dig själv med Mina ögon. Hur otroligt fantastisk du är. Hur Magisk du är. Hur Vacker Du är o Hur Alldeles Fullkomligt Unik Du är. 
❤️ Världen skulle inte vara densamma utan Dig ❤️ Du tillför något, genom att vara just Dig ❤️ 

När jag säger såna saker t människor är det många som värjer sig. Antingen skämtar bort det el ignorerar det, eller blir förnärmade. Som att det absolut inte kan vara sant... Vilket gör att i så fall skulle jag ljuga, o det gör jag ju inte ❤️ 

Vi kan önska oss världens alla ting, men allting börjar inuti oss själva ❤️ Allting börjar med den tanke o känsla som ger Dig tillåtelse att Acceptera o Älska Den Du Är ❤️ Sålänge du inte kan göra det så säger ditt inre "Du är Inte Värd allt det goda Du vill ha" ... 
Så ge dig själv chansen t att få alla drömmar att slå in... Ge Dig Själv Ett BadAssAwesome Liv ❤️ Genom att tänka Kärlek ❤️ Genom att Acceptera Dig ❤️ Genom att Tillåta Dig att Bli Älskad av.... ❤️ Dig ❤️ 

Jag hjälper Dig gärna på vägen. Genom Samtal, DistansLäsning, Healing, Seans eller varför inte göra slag i saken o Ge Dig Själv en hel Helg i Kärlek?? 

Finns platser i både Juli o Augusti ❤️ 

Jag, AwesomeÅsen o alla Djur längtar efter att få Boosta just Dig ❤️ 

 Ditt Liv är Nu!! Låt inte dagarna gå dig förbi, bli till år... Som du sen ångrar att du inte verkligen Levde ❤️

❤️ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤️

Varm Kram ⭐️Sol⭐️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar