söndag 3 maj 2015

❤️ Ren Kärlek ❤️

Sådär överväldigande, skir, mjuk, maffig o alldeles så den tar andan ur mig ❤️ 

❤️ Kärlek... Till Livet ❤️ 
Till de val jag gjort, till de lärdomar jag lärt, till de hårda tider jag gått igenom.. Till Mina Barn, Mina Djur o Till Mitt 
❤️ AwesomeÅsen ❤️ 

Sådär på riktigt, inuti. 
Än har jag inte förverkligat alla mina drömmar, men, jag har lärt mig att se o känna skillnaden på Vad som är Min Dröm o Vad som är Påverkan Utifrån o t stor del Svartsjuka. 

Jag kan Tacksamt stå still o invänta hela universum. Invänta att Tiden är Inne. Det är Tålamod det ;) Ibland har jag faktiskt sånt. För i själ o hjärta så känner jag vad som kommer ske, o det är värt att vänta på. 


Jag ser o känner att så många av er kämpar... För att orka hålla näsan över vattenytan... För att få ekonomin att gå ihop... För att hitta kärleken.... 
Jag önskar jag kunde svinga mitt rosa (givetvis) trollspö så just Du kunde få lite ro o frid i själen. 

Riktigt så enkelt är det inte. Tyvärr. Vi valde inte att ha ett så lätt liv när vi var där, på andra sidan... Vi valde nog ett Spännande, Utvecklande o Karmalösande Liv ❤️ 

Stolt ser jag att fler o fler väljer att känna o uttrycka Tacksamhet. Till det de har o till sina drömmar.

Problemet är, för många, inte alla, att det mer blivit ett sätt att göra... Man har glömt att Känna ❤️ 
Tex...
Jag är Tacksam för..... Men!!! När vi säger t oss själva att -Va Tacksam!!!! O hjärtat ändå säger.. Meeeeeen, efteråt, Då är känslan borttappad. 
När vi kan säga:
Jag är Tacksam för.... Punkt ❤️ Då är Känslan o hjärtat med. Då o där får Universum tillgång t att förverkliga o komma ikapp ❤️ 

När vi kan känna Kärlek t oss själva o t Allt som finns runtomkring oss, så är det den känslan som sprids o som återkommer.. Utan meeeeen tänk om.... Meeeen om bara... Varför hon o inte jag.... Osv...  ❤️

❤️ Varje kväll innan jag somnar så skickar jag Kärlek, Healing, Bubblor, kalla det vad Du vill. Till många av mina vänner o till Kunder o deras Djur. Flera av dem har beställt det o märker skillnaden o vill fortsätta. Många av er kanske inte ens vet om att jag skickar, men sover gott , får en känsla av Kärlek el Lugn.. För mig är det ett sätt att visa Tacksamhet ❤️ Sittandes under min ( givetvis) Rosa Filt o Skicka Kärlek ❤️ 
Kanske borde jag va affärskvinna o ta betalt... Kanske borde jag säga till att jag skickar o få credit för det... Kanske borde jag "sluta ödsla" energi på att ge allt t alla andra.... Eller... Så kan jag Dela den enorma Kärlek jag har o känner m dessa fantastiska själar o njuta av att få lysa upp någons dag. 
Så jag väljer att fortsätta vara Jag ❤️ Skicka Kärlek, Förälska Mig i Mitt Liv o Våga Känna Tacksamhet t Allt. ❤️ 

❤️ Tacksam över att Du läst enda hit ❤️ För då kan jag få säga til Dig 
❤️ Jag Ser Dig ❤️ 

Varm Kram ⭐️ Sol ⭐️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar