tisdag 5 maj 2015

❤️❤️ Välsignad ❤️❤️

❤️ Välsignad ❤️ Känn på det ordet... Vad mäktigt. Det är Jag. Välsignad alltså. Å beskyddad. 
Rikast skulle man åxå kunna säga ❤️ På Kärlek o Vänskap. 

Har avslutat ännu ett Magiskt Dygn. Ett dygn med Mina Underbara "Häxor" Tre Brudar som jag kan vara helt ärlig med. De är helt ärlig tillbaka. I deras famn kan jag vila. 
❤️ Vårt "Häxdygn" .. När vi lämnar allt värdsligt o bara umgås, äter o äter igen, pratar allvarliga saker, fnissar, spelar sångskål, gör trumresor, dryftar o viker ut vårt innersta... Det dygnet gör mer nytta än ett år his vilken psykolog som helst. 

Jag har egentligen inte ord så det räcker för att beskriva vad som händer när vi möts... Har man inte upplevt det kan man nog inte förstå. Därav ordet.... 
❤️ Välsignad ❤️

Tänk dig det mest kärleksfulla, magiska 💚 BadAssAwesome 💚 Du kan... Där nånstans svävar vi nu. Å där är vi kvar fastän vi skiljs o vardagen kommer tillbaka. I känslan av att vara Trygg, Älskad o Beskyddad. 

De ger mig kraft att driva AwesomeÅsen framåt, för de tror på Mig. Utan förbehåll!!! Så Tack Vare De där Brudarna så blir det
❤️ Onsdagscafé m grillmöjligheter
❤️ Meditationer
❤️ Mer Audhumbla
Osv osv osv... 

AwesomeÅsen ska växa o stå stadigt. Audhumbla ska utvecklas o spridas. För Jag har nån som tror på Mig ❤️ När jag själv tvivlar o inte ser ljuset, finns de där o lyser upp. Eller famlar m mig i mörkret... Eller pekar ❤️... Eller visar vart den där jävla porslinselefanten hör hemma❤️ 

 ❤️Jag räknar mina Välsignelser.. Å de tre räknar jag två gånger ❤️

Vad har Du för Välsignelser i ditt Liv? Ser Du dem el har du fokus på det som inte går din väg?  Måste dina välsignelser va storslagna el ser du de små? 
Vågar du känna dig välsignad? 
Är det så att Du är någon Annans Välsignelse? Kan Du Känna Det? 

Lyssna t ditt hjärta ikväll, det slår av en anledning. För att Du ska vara den bästa Du, du kan vara ❤️ För att Du ska få möjligheten att lysa upp någons stig o för att någon ska få chansen att lysa upp din. 
Lägg ditt fokus på dina välsignelser o våga känn hur otroligt, magiskt, fantastiskt Älskad o Välsignad just Du är ❤️⭐️❤️⭐️❤️⭐️❤️⭐️❤️

❤️ Jag Ser Dig ❤️
⭐️Sol⭐️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar