fredag 20 november 2015

❤️ Där, där Rosor Aldrig Dör ❤️

❤️ Jag säger inte Farväl, men På Återseende o Sov Gott mina Älskade ❤️

Så kom då dagen... När vi inte kunde kämpa mer, när Jag lära inse mitt ansvar som Djurägare.. 

Dagen, igår, när Jag fick ta avsked av både 
❤️ Prinsessan Jasmin ❤️ o även 
❤️ Riddaren Solfari ❤️

Tillsammans fick de vandra över RegnbågsBron. Vackra avsked här hemma, i lugn o ro. 

Tacksam för den hjälp jag fick m att göra det så bra som det bara går. 

❤️ Aldrig mer får jag sitta på Jasmins trygga breda rygg under Fullmånens Sken. Många är de nätter då bara hon o jag varit vakna i världen o strosat runt i tystnaden o mörkret, filosoferandes över Livets Mirakel. Aldrig mer kommer vi träna cirkuskonster o hon stå ut m mina upptåg. Aldrig mer kommer hennes mjuka mule mysa mot min kind ❤️ 

❤️ Aldrig mer får jag njuta av synen när Dottern somnar på Sols rygg, medans han står o gottar i sig kvällsmaten. Aldrig mer får jag se Sol trava/tölta/galoppera samtidigt. Aldrig mer kommer hans uppstudsiga uppsyn möta mig över boxkanten på morgonen, följt av ett lågt brummande o en puss ❤️ 

Inte denna Livstid iaf. 
För jag vet att vi möts igen, där borta ❤️
Allihopa kommer de vara där. Där, där alla är friska, starka, unga ❤️
Där kan vi galoppera över ängarna, tillsammans allihopa. 
❤️ Där, där Rosor Aldrig Dör ❤️

Tacksam att jag fick hjälpa dem, lära känna dem, ta hand om dem, älska dem... Å Älskas Av Dem. 
Kanske är just det en anledning t att allt är ok nu.. Min sista gåva t dem var att Lova att ta bort dem innan värdigheten o lyckan försvann i deras ögon. 
Så jag gjorde det I Kärlek ❤️ För deras Kärlek o Tillit t Mig var oändlig. De litade på Mig. De litade på att Jag stod vid mitt ord. Å det gjorde jag. 

Så mitt i sorgen o saknaden finns Lyckan ❤️ Lyckan över att ha fått möta o leva med dessa vackra kloka själar ❤️ 

❤️❤️ Tack för Allt Ni gav ❤️❤️ 
Älskar att veta att deras energier, själar kommer att finnas kvar här. Å de kommer fortsätta hjälpa o bära mig ❤️ 

Varm Kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar