torsdag 24 mars 2016

❤️ Det är Faktiskt Fantastiskt ❤️

Känslan av Lycka. Bara sådär  ändå. Plötsligt är den där ❤️ Å jag omfamnar den med Glädje o Tacksamhet. Kanske är det så att mitt liv har blivit ännu mer Magiskt efter den sjukdoms-resa jag just gjort. Kanske är det så att min fantasi är livligare än de flesta andras..
För mig, idag, spelar det ingen roll vilket. Jag har blivit klok nog att våga känna o följa den känslan. 

Det spritter i kroppen av Livsglädje o jag inser att jag nu, fastän jag inte är helt återställd, ändå är friskare än jag varit på flera år!!  
Vilken gåva..... ❤️ Livet ❤️

Varje dag vaknar jag o känner ett leende o en kärlek som jag nog förut tog lite för given... Varje dag får jag chansen att ännu en gång smeka mina barns kinder, pussa på dem, hålla om dem o tala om hur mycket jag älskar dem o hur otroligt stolt jag är över dem. Inte en enda dag ska gå utan att de vet om det. De var nära att förlora sin mamma.. Moa satt o höll min hand när jag låg i respiratorn.. För en 17 åring är det samma sak som att se sin mamma dö..

Så varje dag är värd att firas. Vi lever! Vi har möjligheten att skapa det liv vi drömmer om. Inte sen... Inte om... Gåvan är Livet. Å det är Faktiskt Fantastiskt ❤️

Jag glömmer inte hur nära jag var att lämna jordelivet, jag glömmer inte hur välsignad jag är för jag är kvar på jorden. Det i sig är värt att le åt, fira o skapa det jag drömmer om ❤️ 

Alla de meddelanden, samtal, sms jag fått... Från kunder som saknar mig, från vänner, från familj o även från människor jag aldrig träffat men som följer mig på Fb o saknade mitt ❤️ HoppeliBoink ❤️ Det är dessa ord som gett mig mycket av den styrkan jag känner o den livsglädje jag har. Att få veta att Jag gör skillnad ❤️😊
Så för mig är det nu ännu lättare att vara den jag är.. Häxa eller vad du nu vill kalla det :) Stolt ska jag sprida både Kärlek o Hopp. Styrka o Liivsglädje bland mina medmänniskor. 

För är det nåt jag lärt mig så är det att Allt kan ändras på en sekund o världen blir lite ljusare apm jag sprider mitt ljus t dig. För du sprider t nästa.. Å nästa... Å nästa. .. Å det... Är Faktiskt Fantastiskt ❤️

Jag ser Dig ❤️ Kram Sol. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar