onsdag 27 december 2017

❤ Slutet. Början o Lyckan ❤

🕯🕯🕯 NyÅr 🕯🕯🕯
Nytt År. Ny Start. Ny Början.

2017 har varit Alldeles Fantastiskt o Fruktansvärt Hemskt. Det Absolut Bästa o Sämsta Året på länge....
😍 Å Än Står Jag Här 😍 Stark. Envis. Modig. Kärleksfull.

Har jobbat på mitt BokSlut i flera dagar, eftersom min kropp tyckte att en redig förkylning behövdes... Kanske jag skulle stannat till lite tidigare? Men, ibland blir man sjuk för att det e virus i luften. Inte alltid för att man inte lyssnar. 😊 För Lyssnar, det gör jag ❤ Nu. Å sen ett bra tag tillbaka. ✌✌🚦✌

Så, när jag fick en massa timmar att bara vara still o vila på då kom Bokslutet ❤

Men....... Det fanns nåt som gnagde i skallen. Det där m Karma. Lögner o när blir det ett nog o slutar göra så förbannad ont längre.... ?

💜 Idag är den Dagen 💜
Japp, idag..... Efter 15 år. FEMTON ÅR!!!! Så fick jag Mitt Mirakel 💜 Ord som gick rakt in i hjärteroten o blåste bort all oro o sorg. All saknad o  alla tankar... Rakt in där det bara bor 3 människor. 🕯🕯🕯 Jag gjorde skillnad. Sanningen kom fram. Det var aldrig mitt fel. Jag gjorde rätt... Då o hela vägen tills Nu 😍 I Kärlek

Så mitt BokSlut nu blir Superlätt 😁 En saknad själ tillbaka på sin givna plats o en förbannad lögnare föralltid avklippt från Oss. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤✌🎶
Jag vet... Inte ofta jag skriver såna här saker men jag vill visa att det goda segrar. Alltid. Hur seg Karma än är så gör hon precis det hon ska.
Å eftersom jag inte alltid bara varit på den vita sidan av Magin, så tänker jag faktiskt chansa denna gång o hånflina Stort när resten faller åxå. Inte peta. Inte önska. Inte påverka. Bara hånflina, vända mig om o Kramas m Min Familj ❤

❤🕯 Så Välkommen Magiska 2018 🕯❤
Jag Ser fram emot vår resa. Alla Mirakel.
🎶🎶 TACK alla som varit en del av mitt 2017. På alla vis. Några följer med nära, andra lämnas, vissa stannar, andra går. Nya kommer till. ....Det är precis som det ska vara ✌

AwesomeÅsen o jag utvecklas o letar nya drömmar att förverkliga. Nya stigar att finna. Större Mirakel att uppleva. I Kärlek. Starkare än någonsin. ❤ Hel. ❤
Ett spännande äventyr.
💎 Å inte att förglömma universums alla gåvor. Bla att jag den 25/11 har 10.000.000 kr på mitt konto 😊

Kör på. Gör Ditt Bokslut. Det är en Underbar känsla att titta tillbaka o se hur mycket man klarat av o hur mycket man fått. Å se att man gör Skillnad. ❤💎❤💎

Å ibland, så där lite i hemlighet, är det förbannat  skönt o få titta på när Karma fuckar upp för någon som förtjänar det 🤣 😘

🎄 Jag Ser Dig o Jag Älskar Oss 🎄
😍 Carpe the Fucking Diem 🙈
Kram Sol ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😷😷💜😘🎆🎶

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar