tisdag 13 mars 2018

I stillheten hörs det tysta.

I den hörs den där öronbedövande tystnaden. Som ibland känns som Total Ensamhet i världen.
Inte på ett bra sätt.... Men jävligt nyttig o känna på. 🙏 Ibland är en gåva att våta trygg i.

Nu har det varit en lång tid m sjuk.. Igen. Sådär som jag inte kan påverka o så blir det kaka på kaka. Allting påverkas av varann.
Diabetesen slås ut av inflammationen i foten. Rygg o höfter värker för att jag haltar. Nyckel o bröstben bråkar för att jag måste skotta snö. Hjärtat krampar vid för mycket ansträngning .. Händerna krampar för att jag blir kall o glömmer att äta magnesium. Ögonen är dåliga för det blöder i det ena o det andra får jobba dubbelt.
Varje kväll ger kroppen upp, trots kortison o medicin o febern kommer... ❤
Hmmm... Lite så.. Är det.
En del av min vardag. Som inte syns. Jag vet att det ser illa ut o de flesta tänker en massa om det Liv jag valt. Även jag gör det. Men inser igen o igen att det där jag just skrivit, en del av mina sjukligheter... Är Bara Kroppen 🙏❤🙏 Å AwesomeÅsen bär mig. Ger mig Liv. Är mitt Paradis.

Själen mår Strålande ❤ Jag mår Toppen. Jag är Lycklig. Välsignad. Förälskad. Trygg. Stark o Jävligt Envis 😍
Visst, ibland säkert envis på fel sätt. Men jag har lärt mig en hel del.

Jag kan be om hjälp. Å gör det när jag anser att jag behöver det.
Vissa gånger tycker alla andra att jag ska men jag vill o kan själv. Inte för o va envis o tjurskallig utan för att jag känner min kropp extremt bra o vet mycket väl när den kommer krascha o när den kommer stötta. Det är jag Tacksam för. ❤

Men i tystnaden finns åxå Sanning o Verkligheten. Den man inte,alltid vill se. Den,som ger en high give i ansiktet....
När man inser, inte man....Jag. När Jag insåg att inte alla människor vill väl. Inte alla ser t någon annans bästa. Inte alla vill hjälpa.. Fast de vet..... När hörsägen o lögner får större plats i deras Liv än Kärleken o tryggheten.
Det tar tid att se. Å acceptera..
Not my circus. Not my monkeys.

Å där, i ensamheten o Smärtans tid kommer det Alltid. Å jag menar det verkligen... Alltid ... Änglar. Människor som ser. Som vill. Som känner. Som är ... ❤❤ Välsignad.

Jorden är i uppror. Energier o Känslor flyger omkring som såpbubblor o poppas sönder o fyller på med de tankar du har. Vi har.
Så ser jag det.
Så för mig är det enkelt. Nej, fel. För mig är det Självklart att välja att se det Positiva. Att starta varje dag med en Kärleksfull tanke, om mig, om min familj, om dig, om AwesomeÅsen o alltet. Tacka Livet liksom. För att jag får va med. ❤

Så, vart vill jag komma m allt detta? Dels vill jag faktiskt skriva bort min besvikelse om människan men så vill jag nog åxå berätta varför jag försöker studsa fast jag är halt. Skratta fast jag har ont eller jobba fast jag är sjuk... För det ger Energi. Kärlek o Kraft. En Positiv Känsla. Ett Liv mitt i Min Dröm ❤
Jag vill så gärna att Du förstår att Du har kraften att påverka Ditt Liv. Ditt Mående o Dina Drömmar.

En tanke.... Bara en. Kärleksfull o positiv. Hitta den. Lägg den på minnet o ta fram den varje morgon. Börja där. Våga leva. Å sluta tänka negativa tankar. Prata negativt, om dig själv el andra. Det finns alltid Alltid ALLTID Nåt att vara Tacksam över.
❤❤ Hitta det o Omfamna det ❤❤

Jag e tacksam för att du läst enda hit. För livet. För mina vänner. För djuren. För familjen. För motgångarna. För min kropp. För allt Överflöd. Å en miljon saker till.

Mycket o ta in.... Men ta med dig detta...
❤❤ Jag Ser Dig ❤❤
Om du inte kan ta in nåt annat så behåll de orden i ditt hjärta. Du är inte ensam, så länge jag andas.

Varm Kram i Stillhet. Sol. ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar