fredag 15 juni 2018

TOWANDA!!

Det där 👆 är Världens Bästa KraftOrd.  Bästa ordet att Skrika så det hörs över hela Hälsingland.
Snott från "Stekta gröna tomater" ❤ En sån Fantastiskt MåBraFilm ❤

Vet inte huuuur många år det här hängt med mig, men minst 15 är det iaf 😁 o Nu behövdes det .... Igen.

Dels för att få ut rädslan o ilskan över kroppen o dess idéer. Dels för o minnas hur jävla BadAssAwesome jag är o hur långt jag kommit. Dels för att stärka min insida o fylla på SåpBubblan över AwesomeÅsen m Kärlek o Hopp.
Å så tyvärr åxå för o rensa bort..
En efter en...
Det fascinerar mig att människor kan ljuga mig rakt upp i ansiktet. Vara så konflikträdd så det skickas gulliga meddelanden, samtidigt som det pratas skit bakom min rygg.. Att ens göra så är för mig en gåta. Men den största gåtan av dem alla är ändå...
Tror du på fullaste allvar att jag inte VET om det?

Jag funderar på Varför? Å har bestämt mig för att det är avundsjuka. Jag har det Du aldrig kommer få.. Skulle kunna skriva sååå mycket mer. Men avslutar här. Sätter punkt. Alla tankar. All kärlek. All healing. All omtanke. All hjälp. ... Varsågod. Jag gjorde det m glädje. Så du skulle känna dig trygg. Å älskad.

Så med all min styrka. All min Kärlek. Kommer vi tillbaka t "Stekta gröna tomater"....

Face it!!
Jag är Äldre o bättre Försäkrad 🤣😎🤣😎🤣😎💪 BAM 💣😘

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ja ni ser. Ibland får t o m jag nog. 😁
Som jag brukar säga...
Jag har inte tid för de som ska hata mig... Jag har fullt upp m de som Älskar Mig o som Jag Älskar 💪❤

Så ikväll har jag Skriiiiiikit.. Å förbannat. Å bränt brev. Å funderat på Karma. 🤔🤔 Å släppt taget. Öppnat hjärtat för Rätt Människor. Endast!

Går o lägger mig med ett Leende i hjärtat. Har min flock nära. Lägger min hand på barnens hjärta varje kväll, även om vi är långt ifrån varann så vet jag att de känner det.
För den innersta flocken, de tre Musketörerna. De är.... Föralltid o en Dag. ❤

Tack älskade Liv för att jag får uppleva. Lära mig. Känna. Älska. Leva. Å faktiskt kunna välja. ❤

💣 Jag Ser Dig o Jag Älskar Oss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar