söndag 15 juli 2018

❤ En burk full med Kärlek ❤

För några Julaftnar sen så gav jag bort Tomma burkar..
Pimpade m glitter o grejs såklart. Men helt tom.
Med dessa fanns en lapp.
Ett Uppdrag.
Att under året som kom skulle de skriva upp de små Miraklena. De speciella stunderna. En känsla. Vad som än gav känslan av Kärlek. ❤ Sedan skulle de läsa alla lappar tillsammans ❤ Å kunna minnas o känna en gång till allt det fantastiska som upplevts 😊

Hur det gick för de där Burkarna vet jag inte. Jag hoppas innerligt att de fylldes m massor av Skoj o Mys. Jag hoppas att de fortsatte året efter igen. Å igen å igen.

Lite så ... Tom burk full med Kärlek känner Jag mig ❤🤘🏼❤

Jag har alltid ( oftast) älskat Livet o varit stolt över Mig.
Men nu... Är det ännu större o ärligare.
Efter alla sjukdomar o efter "Du kanske har cancer o du kommer få undra i flera veckor..." Så ÄR det verkligen Nu som är NU 🌷 Mitt Nu.

💖 Det finns varken tid eller plats för negativitet el småsinthet.
Jag Älskar o vill ha Ärlighet o Sanning runt mig.
Så från nu o framåt kommer jag ännu mer ifrågasätta, vara jobbig, välja bort, välja m hjärtat, tala om exakt vad jag känner. 💖 Vill du hänga m mig så är det MIG du ska vilja hänga med. Utan masker. Utan lögner. Utan murar. Utan mobiler. Utan baktankar.
I lycka. I nuet. I trygghet. I skratt. I kramar. Med en vidöppen famn o ett välkomnande hjärta...
Det här är jag. Precis så här. 😊

❤ För Min burk räknas!! Å den fylls på med Kärlek o Familj. ❤
Den fylla m fnitter. Varje dag är som Julafton. Nya Mirakel. Nya känslor. Utmaningar o Klurigheter. Kanske t o m
Plissérad kjol, knytblus o en förjävla snygg hatt. Eller trasiga jeans.  😍
🍓 För att jag Vill o Kan 🌷

Så......

I vilken garderob har Du gömt din burk? Hur längesen var det du kom ihåg att den var viktig o fylla På?
Tänk om.....
Tänk om det här är det bästa i ditt liv just nu. Å att om du letar på o dammar av burken så kommer ljuset o magin att hitta t dig åxå. Miraklens tid. Din tid.

Dax o vara oss. Bara.
Vanlig. Ovanlig. Vi.
Du behöver inte färga håret ilrött o studsa omkring som ett penntroll för att få ta del av Lyckan o Kärleken.... Du behöver bara vara öppen o beredd på att det kommer 💖💖  Å våga rå för dig av det. Våga vara värd det.

🍓 Ditt Bra är Bättre o Ditt Bättre är Välsignat 🍓

Jag Älskar Dig.
Kram Sol. 🎁🎈🏆✨🎄


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar