fredag 5 mars 2021

🍀 Det blåser...

Det blåser en varm vind. En sån som man vill fånga i en burk o ta fram vid behov.
En vind fylld m sekunder av Lycka o Kärlek. 
Känner en enorm Tacksamhet o Ödmjukhet inför Livet o dess prövningar. Vaknar varannan timme ungefär hela natten o vet att det är lika bra att jag går upp en sväng. Så kan jag komma upp ur sängen på morgonen.. Vissa gånger kommer jag inte upp ur sängen, för jag känner inte mina ben o att röra dem är omöjligt. Vissa gånger skriker jag av smärta.. Men.. 
Varje morgon Skriker Jag 
❤️ Jag Är Vaken❗
Så här.... En bubbla full av Kärlek t Dig. 
Jag vet att det e tungt nu. Jag vet att du lägger pannan i djupa veck för att försöka förstå varför allt händer.. Jag vet att det du söker finns ini dig. Jag vet åxå att Du inte kommer hitta det medan du springer omkring, Så jag tänker att jag fäller väl krokben för dig då. För att du ska hinna andas. Så kanske jag hinner visa dig hur vackert allt är. Hur mycket Lycka det finns som väntar på o få leva med dig. 
Hur oändligt massa Kärlek det fyllts på i dig sen du kom t jorden. 

Så sätt dig. Andas. Lyssna på dina hjärtslag. 
Så slipper jag fälla krokben på dig. Kan istället sätta mig brevid dig o njuta av den varma vinden.. 
Å veta att det här är bara början på Miraklet vi kallar Livet ❤️

Ljus. Kramar. Lust o Kärlek
// Sol 🧙🏼‍♀️

2 kommentarer:

  1. Ja, att bara andas är så extremt viktigt just precis nu. Att bara vara där just precis då med sig själv. ❤️ Kramar

    SvaraRadera
  2. 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

    SvaraRadera