onsdag 4 juni 2014

❤ Klick ❤

Ibland, rätt ofta, nästan jämt är Livet Magiskt. 

Som igår kväll... Den Stoooooora Hästen o Jag, tillsammans med en lina emellan oss. Hopp, studs, vägrar, vill inte.. Å så plötsligt... ❤ Klick ❤ När man ser att ljuset tänds i själen o det helt plötsligt går att styra, flytta, stanna osv m små små Sol-rörelser. 
1 Ton häst.... Som väljer att sänka huvudet, titta mig djupt i ögonen o så Nickar vi i samförstånd ❤

Eller...

Som Idag.. En Kund m Häst. Först Komminikation, som verkade tyckas om från alla håll. Sen på banan.. De talar inte samma språk, de har inte bestämt vem som bestämmer, de når inte varann... Några tips, en tids nötning... Så kommer... ❤ Klick ❤
Vi avslutar i Samförstånd o jag kan lämna en Häst o en Ägare som hör Varandra. 

Eller.... 

När man får medd.. På fb, el sms, som gör skillnad. Som är Bara Till Mig. För att Jag är Jag ❤
När Själ o Hjärta landar i att Jag är Omtyckt.. Mitt i All Fluffighet, Allt Magiskt o Soligt.. Mitt i Livet på Awesome Åsen, kommer medd som värmer mer än kakelugnsbrasan i midvintertid ❤ Där o då tillåter man sig att Vila i... Det är då det säger....  ❤ klick ❤
Leendet blir större, själen ännu gladare o hjärtat sjunger. 
Där kan man vila... I Samförstånd. 

Jag gillar ❤ klick ❤
Önskar Er Alla en massa sånt.. Givetvis en massa Såpbubblor, Rosa Fluff, Kärlek o Energi med ❤

Varm Kram ❤Sol❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar