torsdag 2 oktober 2014

❤☀ HoppeliBoink ☀❤

Idag är Dagen!! 
Dagen då jag, på riktigt, släpper det förflutna o går in i framtiden utan en tung ryggsäck ❤
Jag har låtit vissa personer sitta kvar, som fripassagerare, i själen.. De har gett mig ärr o sår, o så länge de får åka med så fortsätter ärren att klia. 
❤ Det Räcker Nu ❤

Jag avlägsnar dem från mig, som ett smutsigt plåster... Snabbt. Det svider lite, för hur illa de än gjort, så har det varit en typ av vardag... *Poff* Borta!!! 

Jag behöver inte längre deras onda ord i mina öron.jag behöver inte längre känna deras Rädslor.... Jag är Fri att vara Jag ❤ Helt o Fullt! 
Platsen där de bott kan jag fylla med
❤ Kärlek ❤ Tillit ❤ HoppeliBoink ❤ Närhet ❤ Sanning ❤

Tiden är borta.. Den tid då jag behövde skydda mitt inre från slag o hårda ord. Då jag behövde bygga murar runt mitt hjärta för att överleva. Då jag behövde vara någon annan för att passa in. Det är över...

 Ni kan inte längre sänka Mig ❤ 

Jag förlåter er för allt ont ni gjort o för alla sår ni orsakat. Jag tackar er för utan er hade jag inte varit den jag är idag. Jag lämnar er utanför mitt liv i villkorslös kärlek. Jag älskar er, men jag älskar mig själv mer. 

Jag väljer att Våga känna.... Jag väljer att visa hela mig... Jag väljer att känna Tillit. 
❤ Mitt Liv ❤ Mitt Mirakel ❤
Jag väljer att räcka ut handen o jag vet att jag har någon att hålla i. I kärlek, i Tillit o i Sanning ❤ För ja, jag vågar. Vara. Andas. Känna. Älska... Med hela min själ o hela mitt hjärta. Utan murar o skydd. 
Det om något är Magiskt
❤ BadAssAwesome ❤

Ny tid, nytt Nu... Mitt Nu ❤ För att Jag är Värd det! 
Jag kan HoppeliBoinka runt på AwesomeÅsen o vara jag, utan att fundera. 
Jag kan älska, utan att vara rädd. 
Jag kan leva, utan att bygga murar. 
❤ För Jag är Jag ❤ 

❤ Jag Ser Dig ❤ Jag Älskar Dig ❤

Varm Kram
☀Sol☀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar