tisdag 18 november 2014

❤ Om Du är Beredd att Lyssna...

Om Du är Beredd att Lyssna -Kan Jag Ge Dig Svaren. 

Så enkelt, o så svårt.. Att Lyssna. Kanske är det svåra i det att faktiskt ta till sig orden? 
Jag smeker oftast inte medhårs eller säger det Du vill höra.. 
Jag säger sanningen. 

En sanning som jag vill dela med er Alla här idag, som jag reflekterat över en tid, är... 
Ta Av Dig OfferKoftan!! 

Min kundkrets växer, o det gör mig Otroligt Stolt, men samtidigt rädd... Ser fler o fler människor som söker min hjälp med att må bättre i sig själva dom nånstans missat en väsentlig del i Livet... ❤ Jag ❤

De pekar glatt på sig själva o ber mig 
"Fix This" ... Snabbt. Jag mår inte dåligt, men behöver lyftas... Nu! 

När vi tillsammans för en sekund börjar gräva lite i det inre hittas det ofta en blöt, grå, tung OfferKofta... 

Jag skulle må bättre om jag bara hade.... Jag skulle orka mer om alla andra.... 
Jag skulle ge mer om någon bara.... 
Jag skulle uppskatta allt mer om bara... 

STOPP!!! Vem är det som bestämmer över Ditt Liv? Är det inte Du? 

Vad Hindrar Dig från att leva det Absolut Bästa liv du kan? 
Varför vänta med att må bättre när Du kan börja Nu?? 

Ta av dig OfferKoftan!!! 
Det är faktiskt oftast Inte ett Dugg synd om Dig. Att må bättre är ett Aktivt Val... Ditt Val... 
Det behöver inte kosta mer än ett leende mot din spegelbild, några fina komplimanger t dig själv när du vaknar, en promenad i naturen... Det kostar Din Kärlek o Tid ❤ Vad kan vara bättre än att investera det i sig själv? 

Där o Då ramlade koftan av. Du kan stå framför dig som Dig. När du tagit det första steget mot att bli Hela Du ... Det är Då vi, tillsammans kan börja Läka din insida, på riktigt, små steg åt gången ❤ 

Å det är då, när Du bestämt Dig för att Bli Ditt Bästa Jag som jag kan säga: 
Om Du är Beredd att Lyssna -Kan Jag Ge Dig Svaren. 

Du är Vacker, Enastående o Helt Magisk utan Kofta... 
❤ Låt Läkningen Börja ❤

❤ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤

Varm Kram 
☀Sol☀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar