fredag 17 juli 2015

Låt mig hata dig, du Älskade ❤️

Ja, låt mig få Hata Dig.... En liten stund. Sitta här o bara... Vara Besviken... Hata... Förbanna... Dig. 
Du din jävla PissJävlaSkitFansKROPP!! 

Hur kärleksfullt jag än behandlar dig så sviker du mig ibland. Ärligt.. Taskigt som fan är det. 
Jag försöker ta hand om Dig, värna om Dig, äta Rätt, vila, motionera... Men idag, just nu... Är jag bara Människa.. ❤️ 

Min kropp o jag är oftast rätt överrens om vad vi orkar o vad vi klarar av... Men nu har jag ( ja, baaaara jag ) valt att äta omyttigare, fel saker, o gett för mycket... Jag vet att det straffar sig, men just under tiden är det underbart... Jag Är Vanlig!!! Kan äta vad jag vill o göra vad jag vill.... 

En liten stund. Sen tar det stopp. Inflammationen flammar som eld, vätskan samlas i vävnaderna o lederna känns som de är tre nr för stora, blodsockret dansar can-can o lungorna vägrar samarbeta.... 

Jag Hatar Dig Just Nu... Men, mest är jag nog besviken på att det inte gick, den här gången heller.. 

Med det teflonminne jag utvecklat så glöms liksom den riktiga smärtan bort på vägen o man tänker att Joo, den här gången funkar det ❤️❤️ Sött? Ja, kanske.. Mest Jävligt Dumt. Mot Mig ❤️

Så än en gång inser jag att
Jag Lär Komma Först i Mitt Liv ❤️ Annars finns jag inte för någon annan heller. Det är här ❤️ Kärleken ❤️ o mitt 
❤️ Jag Älskar Mig ❤️ Kommer in... Det handlar inte om att få ett stort ego... Det handlar om att faktiskt Överleva... 

Så hur mycket jag än Hatar min kropp för att den inte gör som jag vill, så Älskar Jag Mig ❤️ Hatet ger ju ingenting så det är redan släppt... Men Kärleken.... 

❤️ Den Kärleken får mig att kliva upp varje morgon o undra över vilka Mirakel jag får vara med om idag. Den får mig att vilja ge ge o ge t andra människor o hjälpa där jag kan ❤️ Den får mig att vilja vara Mitt Bästa Jag, hur pissig kroppen än är ❤️ Å med den envishet jag föddes med, så kommer Kärleken att lysa länge över både Mig, Min familj, Alla som berörs sv den o hela AwesomeÅsen ❤️

❤️ För Det har Jag bestämt ❤️

Jag Ser Dig ❤️

1 kommentar:

  1. Pussa pussa o pussa lite till ❤❤❤
    all kärlek till dig!

    SvaraRadera