tisdag 13 januari 2015

♡ En Ask m Kärlek o Hopp ♡


Tänk om jag kunde uppfinna en liten Ask full med ♡Kärlek♡ Hopp♡...Där det varje gång man öppnar den är påfyllt med nytt. 


Då skulle jag skicka en sån till var o en av er i min närhet så ni aldrig behövde tvivla på Kärleken o Livet igen. Då skulle ni föralltid känna er Älskade o Trygga. För det är precis det ni är...Vi är....Alltid ♡


 Energierna i världen verkar ha fått Panik o alla känslor kastas fram o tillbaka. .. Jag vet att Ljuset är på väg t Jorden, men det känns som en klen tröst för alla när kaoset bara fortsätter...
Det jag vill påminna om än en gång är...
                                                           ♡ Var Ditt Eget Ljus ♡

Ta dig tid att verkligen göra den där förändringen Du vill göra. För att Du ska må bättre. Stick ut näsan lite o börja älska dig själv. Ett steg i taget.
 Vi står alla på olika platåer när vi börjar.... Kanske du lär börja med en klapp på din egen axel när du gjort nåt bra.
Kanske du kan börja med att säga t din spegelbild att du älskar dig...
Kanske du kan börja med att tänka tanken att Du älskar dig....
Var du börjar är inte viktigt....ATT du börjar är Viktigt!! För din skull.
 Det är här den lilla vackra asken kommer in... Den jag, iaf själsligt, skickat t Dig.
Öppna den o känn .... Blunda o använd din fantasi ♡ Man kan se såpbubblorna.. Man kan se Käröeken... Man kan se o ta på Hoppet!! ♡
 Känn efter.... Hur känns det som finns i din låda, i ditt hjärta? Visst är det väl dax att ta fram det nu? Att Bli Du! Hela Du.
Det är svårt... Livet... Man känner sig ensam, övergiven o bara... Som en gammal bortglömd cyckel....
Det är när dessa känslor kommer nästa gång som du redan har botemedlet... Asken i hjärtat♡
 Den är full med det du saknar i de mörka stunderna o bara väntar på att få ösa det på dig... Sluta vänta på att nån annan ska lyfta upp dig o ge dig livet.. Ge dig själv det så kan någon underbar gå vid din sida o förälska sig i den du verkligen är!!
 Visst är det uppförsbacke för den gamla cykeln ibland... Även för mig... Men det är helt ok. ♡ Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå ♡ Precis som man är.. Full i liv o bus o energi eller trött o ledsen o övergiven... Allt är bra. Bsra man lär sig under tiden o inte stannar i minnen o gamla energier. Fyll på .... Erfarenheter o Känslor... Det är ditt liv.
Asken du fått har plats för allt du vill stoppa i den. Lägg märke t vad den fylls med.. Det är Du♡

 Hoppa i vattenpölarna.... Häng knäveck.....Stå still. ...... Var DU.
Var den där du drömmer om .. Den där ♡ BadAssAwesome ♡ Människan. Som inspirerar, som lever, som berör o upplever Livet!

 Känslan kan vara rädsla... Rädsla för att synas en verka knäpp.. Vill du veta en sak? Så viktig på jorden är du inte ... Å ändå är du det viktigaste som finns!!
 Förändring kräver Mod. Det har Du, men du kanske inte vet om det än. Eftersom energierna är i kaos så känns vissa dagar som om de bara ska överlevas.. Det är ok. Men from nu har du ju lilla Asken att plocka godsaker ur.. Kanske kanske det lättar upp lite. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det gör det. Att du varenda dag kommer att tänka på den, öppna den o ta till dig av det som är där. Mer förändring än så behövs inte... För det i sig är ett Mirakel ♡
 ♡  Jag ska sätta mig nu o klura ut hur jag ska kunna skicka Asken t var o en av er underbara fantastiska magiska vänner o läsare ♡ Vid en lägereld i sagornas tid..... Där kan mirakler verkligen ske.

♡ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ♡
Varm Kram ☆Sol ☆

1 kommentar: