söndag 22 februari 2015

❤️ Sprickor i Grunden ...

Min Grund som Jag står på är stadig. Den är byggd av gediget arbete, många tårar,familj,  massor med kärlek, skratt, vänskap, sorg, ensamhet o lycka. 

Ibland blir man serverad tillfällen att laga en spricka i grunden. Kanske är den gammal o ful o nånting som man ignorerat länge. Kanske är den rätt ny men fortfarande gör den ont att titta på. Kanske är den bortglömd o undangömd.... 

Vilken sort det än är, är det PissSkitFans Jobbigt att inse att den är där. Oftast lika obekväm som en elefant i en porslinsaffär. Ett tag kan man ignorera den o även ignorera de små "hintar" man får om att den behöver lagas.. 
Tills en dag...... 

Som Idag.... Jag fick möjligheten att Laga en stor spricka. Jag kunde fylla den med ❤️ Kärlek o Familj ❤️
Plötsligt var det inte en spricka längre, det var inget trasigt... Det var bara underbart. 

Jag valde att våga läka. Jag valde att vara BadAssAwesome. Jag gjorde mitt val..... Det är Alldeles Magiskt!!!! 

Att våga välja att se är stort. Att våga ta steget ut i det okända obekväma är fantastiskt. Det är en stor gåva att få chansen att läka, att få chansen att fylla på med mer Ljus o mer Kärlek. 
Att känna att grunden jag står på blir ännu starkare för att jag gör något åt det är 
💚 BadAssAwesome 💚

Var Modig..... 
Våga titta ner på din grund o undersöka de sprickor som finns. Vilka av dem är det dax att Läka o fylla med Ljus? Vilka av dem får din grund att svajja? Vilka av dem får dig att snubbla? 

❤️ Våga titta o göra något åt dem ❤️ För Din skull, för att Du är värd att stå stadigt på din grund ❤️

För som jag sagt... Ljuset kommer!! Vore det inte härligt att kunna stå stadigt o ta emot det? Utan sprickor i grunden.... 

❤️ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤️
Varm Kram ☀️Sol☀️

1 kommentar: