måndag 2 mars 2015

❤️ Kärleks Flödet ❤️

Vilka Fantastiska Dagar det är!!! Vad med sekunder som fyller på med ❤️ Kärlek ❤️ Lycka ❤️
Sådär enda in i Själen mörkaste lilla hörna. 

Sekunder av påfyllning från likasinnade, nära vänner... För att De Älskar Mig ❤️ Precis som jag är. 
Att våga tänka o känna att:
Ja!!!!! Jag Är Älskad!!! Är Stort, är fantastiskt o fullkomligt 
BadAssAwesome!! 
Att kunna vila i känslan av att:
Jag Är Aldrig Mer Ensam!!! 

Det gör det lätt att våga Förälska Sig i Livet igen ❤️ Att våga känna de där obekväma känslorna som jag vet är jobbiga, men nödvändiga att titta på. 

Det gör det lätt att Skratta o lämna de bakom mig som tydligen nödvändigtvis måste prata skit o försöka smutskasta o förstöra. Jag kan vända deras skitprat t en styrka i mig genom att känna o veta att jag aldrig sjunker t deras nivå... Jag behöver inte det längre, för det som fattas dem har jag i överflöd... Å de vet om det... Här finns kärleken, o jag delar gärna... Även m dej! 


❤️ Störst av allt Är Kärleken ❤️ I alla dess former. 
Stirrar du dig blind på att kärleken måste vara på ett visst sätt för att betyda nåt? Missar du de tillfällen när Kärleken ser annorlunda ut men är Sann o Äkta? Den som försöker ge dig den kanske inte är tankeläsare el synsk o vet hur Du vill ha det för att våga tro på det?? 
Hur många tillfällen t att Ge eller Få Kärlek missar Du?? 

❤️ Det man ger får man tusenfalt igen ❤️ Det är en Kosmisk Sanning. Alltså är den bara. 

Öppna dina ögon... Öppna ditt hjärta... Våga känna Kärlek ❤️ Våga vara BadAssAwesome o Förälska Dig i Ditt Liv o det Du Väljer!! 
Våga tro på att Du är Älskad just för att Du är Du ❤️

❤️ Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig ❤️
Varm Kram ☀️Sol☀️

Ps. Stort Tack för att Du läser o för att Du vågar Dela detta. 
Glöm inte att boka in dig o en god vän på 
❤️ Bara-Vara-Helg här på #AwesomeÅsen i sommar. Jag lovar att Du kommer bli nöjd, överraskad o fylld med Kärlek o Glädje t Ditt Liv.
Vi ses!!! Ds. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar