onsdag 23 september 2015

En Skyddsängel i mitt öra ❤️

Alla har vi Skyddsänglar. Alla har vi olika uppfattning om dem, kontakt med dem o tro på dem. 

Jag är Tusenfalt Välsignad för jag har TVÅ som Vakar... Båda Livs Levande, på denna jord ❤️

 Å jag har Flera som räknas in i min flock nu o står vid min sida ❤️

Ibland glömmer jag bort det.. Att de finns där, vakar, håller ett öga på mig. 
När Livet visar sig från sin elaka o fula sida, då, när jag känner mig som minst.. Som ensammast... Då finns de Där ❤️ Antingen i en tanke o en tacksamhet, eller som nyss... I mitt öra ❤️ Ett telefonsamtal ❤️

Vi ses inte ofta, vi pratar inte ofta.. Men han är föralltid Min Riddare o SkyddsÄngel. För utan Honom så fanns jag inte på denna jord idag ❤️

Då, när mitt liv var i mörkret o jag inte ville vara här längre. När jag längtade t att inte andas mer... Då gav han mig sin luft i mina lungor ❤️ Nånstans där fann jag Ljuset o Hoppet igen ❤️ 

Ett samtal... 
Hej, hur är det med dig? Det är så tyst ifrån dig.. Är allt Ok?? 

De orden... Blev Balsam för min själ. Att resa genom livet ensam är jävligt tufft ibland. Att inse att människor i din närhet far m lögner. Att upptäcka att sanningen finns bakom så många lögner så det är en snårskog att gå igenom. Att veta att jag måste ut på andra sidan för att läka... Då är det den vackraste gåvan man kan få.... 

Någon som bryr sig o Mig ❤️ Någon vakar över Mig ❤️ Någon vill Mig Väl ❤️

Är sannerligen Väldignad.. För jag har Flera stycken såna i mitt Liv nu ❤️

 Å en av dem.. Är Du ❤️ Tack för att Du ringde. Tack för din omtanke. Tack för att Du vakar över Mig. 

❤️❤️ Aldrig Mer Ensam ❤️❤️ 

Jag Ser Dig o Jag Älskar Dig 
Varm Kram ❤️ Sol ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar