fredag 18 september 2015

SunnyFuckin'SideUp ❤️

Insikter.... 

Utvecklande smekningar, invecklade käftsmällar. Å allt däremellan. Inte får man välja heller, vilken av dem man vill ha. Kommer oftast när det är som minst lämpligt, iaf enligt den agenda jag själv så envist håller fast vid. Den agenda som nästan aldrig blir som jag från början tänkt. Men alltid alltid utvecklande, lärande, o bättre än jag vågat tro. ❤️

Har varit tyst här en längre tid... Dels för att jag inte vågat tro på att nån läser, dels för att jag tyckte jag till sist bara tjata om samma sak o så dels för att livet delat ut väldigt lite regnbågar men väldigt många käftsmällar sista tiden. 

Men... Med Käftsmällar kommer Insikter o med Insikter en Jävla Stark ÖverlevnadsKänsla ❤️❤️ Jag gillar ju mig när jag är Jag ❤️❤️ Sååå..... 

❤️❤️ Jag Inser att Ni inte har en aning om hur ont det gjort i mig. Jag inser att Ni aldrig såg de stora sår det slet upp på insidan. Jag inser att jag aldrig kommer få de svaren jag vill ha o därför tänker jag inte längre fundera på hur frågorna skulle se ut. Jag inser att det som skett är i det förgångna o jag tänker inte fortsätta vara arg över allt det onda...

 Jag tänker istället se hur allt det där har format mig t den jag är idag. Hur det gett mig styrkan att stå på egna ben. Hur det gett mig insyn i hur jag vill att min familj ska vara. Hur det lärt mig att jag alltid reser mig upp igen. Hur det visat att jag alltid har styrkan att göra ett val... ❤️ Jag Väljer Ljus o Kärlek ❤️ Nu o Framåt ❤️

Jag ska av hela mitt hjärta försöka att förlåta o ge frid t det förgångna. För det har format mig t den jag är idag ❤️

Att få insikt i käftsmäll o sedan förlåta o kunna lämna det är en underbar känsla. Det tar tid, det gör ont men det är värt det. För det ger Mig o Dig chansen att vara Den Absolut Bästa Vi Kan ❤️❤️
Sådär #BadAssAwesome som man vill vara ❤️

Så nästa gång du får en käftsmäll.. Stäng inte ditt hjärta. Öppna det istället o ta reda på vart allt kommer ifrån. Läk det o Släpp det ❤️

Livet är Här o Nu o det är det Viktigaste.. Närvaro ❤️ 

Så från nu.. Är det 
SunnyFuckin'SideUp ❤️ Läkning pågår ❤️ 

Ta väl hand om Dig
❤️ Jag Ser Dig ❤️ 
Varm Kram ❤️ Sol ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar