tisdag 29 december 2015

❤️ Du är Miraklet i Ditt Liv ❤️

❤️ Allt är Precis som det ska vara ❤️
Hela tiden. 
Du är precis där Du ska vara.
Hela tiden. 

Till o med när det är PissSkitFansJävligt är det som det ska. 
För o lära.. För o utvecklas.. För att bli puttad ut ur din fyrkant o vara tvungen att våga.. ❤️

❤️ Jag ser mitt liv som ett puzzel. Där finns både stora o små bitar, o mååååånga.. Så det är ett klurigt puzzel. Men som jag ser det så är jag inte ensam om att lägga det. Jag behöver bara lägga de små bitarna, de stora faller på plats när tiden är rätt. När de små passats in. 

De små kan tex vara att ta hand om mig själv. Leva det bästa liv jag kan. Förverkliga drömmar, Vara ärlig. Ta hand om familjen osv... Saker som gör att Jag mår bra ❤️ 
När livet blir extra Pissigt, som det blir även om Jag gör  allting rätt.. Så brukar jag försöka ta extra hand om hemmet, mig själv. Spendera extra mycket tid sittandes i boxen hos nån av hästarna o försöka baravara. 
Ibland... När det är mer än Pissigt o man inte ser nån ljusning, kan det räcka med att vattna blommorna. Å ge mig själv en tanke om att de är en del av mig. Tar jag hand om dem tar jag hand om mig. 

Det jag vill ha sagt är att 
❤️ Det lilla Du gör idag gör stor skillnad ❤️ 
Jag ser hur många av er mår o vill så gärna tända en liten låga av Hopp. 
Det kan va Jävligt just nu, men det är inte förevigt. Be om hjälp. Använd dina tankar till att hjälpa dig själv. Be om healing. Prata m någon. Hitta Ditt sätt att få vila. 
Det är i den lilla lilla förändringen, som att vattna blommorna... Som Miraklet ligger. Miraklet är Du ❤️

Magiskt sett... 
Änglarna står alltid vid din sida o väntar på att få hjälpa. Me så länge du inte ber om det så kan de inte göra nåt. Så länge du inteändrar ditt eget tänk o vänder näsan mot ljuset igen så märker du inte när de ger hintar i vardagen, sänder små mirakel eller visar vägen ❤️ Ibland önskar jag att de hade en stor gummiklubba o kunde slå till så vi fattade... 
❤️ Tänk efter nu.... Hur ser din gummiklubba ut? För jag är övertygad om att de står o hoppar brevid dig, redo att hjälpa bara Du räcker ut handen ❤️ 

Så låt oss gå in i 2016 med näsan mot Ljuset o en sång i hjärtat. Med en tro på att Det Du Tänker Skapar Du ❤️ 
Lämna all skit kvar i 2015, du har lärt dig massor. Använd det. Å våga... 

Säg det.. 
❤️ Jag Älskar Mig o Jag Är Värd Det Allra Bästa ❤️

❤️ Jag Ser Dig ❤️
Kram 

1 kommentar:

  1. Dina ord träffar så rätt.. tack underbara du! ( Missen är svårövertalad om att byta sovpartner ) ;) ♡

    SvaraRadera