lördag 5 december 2015

❤️ Om inte Du... Så, Vem?? ❤️

❤️ Allt börjar o slutar med Dig ❤️


Smaka på de orden.. 
Det är ju precis så det är. Inte bara i min flummiga, rosafluffiga, flowerpower värld, utan även därute.. I den Världen som syns o som vi traskar omkring i. Där Vi lever o andas, älskar o finns ❤️ 

Gjorde en sorglig upptäckt idag. Jag va in t Gävle o skulle ta en "strosa omkring o fynda julklappar o glo på folk-dag" ( Ja, ibland är jag o fantomen väldigt lika, går på gatorna som en vanlig människa :) o Nej, jag hade inte kalsonger på utsidan) 

Min upptäckt var.... 
Människorna har slutat le o slutat se varandra.
Det var inte ens den vanliga julstressen, det var bara grå, sorgsna, ensamma människor som gick omkring o pillade på grejer. Känslan var att de tittade o önskade, men nästan ingen handlade. Ingen kom med alla dessa påsar m julklappar. Ingen log för att de hittat rätt sak... Ingen log... Ingen tog ögonkontakt... Ingen ville se.... 


Så jag log. Jag sökte ögonkontakt. Jag småsjöng o nynnade. Jag t o m köpte några rosa rosor o gav t de människor jag mötte. 
En liten blomma o några ord "Jag tycker Du är fantastisk" ❤️ Kanske kanske tändes den lilla lågan i dem igen, o de gav deras leende t sin nästa. Å nästa å nästa.. För om inte Jag.. Så, Vem?? 

Om inte Jag startar, om inte Jag skapar den verklighet jag vill se, om inte Jag är en förebild för hur jag vill att människor ska vara.. Så ... Vem?? 

Sluta omedelbart med att förvänta Dig Mirakel, om Du tror att nå annan ska skapa dem t Dig. Det Börjar med Dig ❤️ Det är ju just det som är så otroligt Fantastiskt!!!! 

❤️Du är Skaparen av Din Verklighet. ❤️

Sitter du fast? Slå dig fri. 

Är allt grått? Måla himlen rosa. 

Går allt emot dig? Lär av misstagen. 

Hittar du inte glädjen? Ställ dig framför spegeln o börja Le. 

Gå sedan ut i världen o dela det leendet med alla du möter. Det sprids, o smittar. 
Hur Oandlig man än må vara, så påverkas vi alla av den energi människor runt oss har. 
Sluta vara den gråa, icke ögonkontaktsökande, osynliga människa som bara suckar... Var den som vågar Le först!!!! 
För... 
❤️ Om inte Du... Så, Vem? ❤️

⭐️ Jag Ser Dig o Tycker Du är Fantastisk ⭐️
Varm Kram Sol-Therese. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar