tisdag 19 maj 2015

❤️ Vingar av Renaste Guld ❤️

❤️ I fly with my own wings ❤️

Så står det på mitt bröst. Ibland glömmer jag bort det, då är det tur att det finns rakt framför mig... I spegeln... Där, där är hon, hon som flyger m sina egna vingar! Hon... Som visar mig, när vi ser varandra djupt in i ögonen.. Visar mig mina Drömmar ❤️ Hon som Alltid Alltid vågar tro på att Allt är Möjligt, Hela Tiden ❤️ 


Vissa dagar är hon förjävla jobbig att möta. De dagar då jag har (dumt nog ) börjat lyssna på "olyckskorpar o annat löst folk" .. De dagar jag tvivlar på att Drömmen om #AwesomeÅsen som Paradis är möjlig. 
De (tack o lov väldigt få ) dagar då jag är utfattig, slut i kroppen o funderar på va fan håller jag på med.. 
Då står hon där... Stirrandes.. Med texten på bröstet... Outröttligt JävlaSkitPositiv!! 
Först gör jag grimaser, svär o säger: Ge Upp För faan!!! Men..... 
Varenda gång det hänt hittills, o säkerligen de kommande gångerna åxå så händer något. 
Tiden stannar. Ögon möts. Tankarna ändras. Lågan tänds. 
Där... Där är Hon. ❤️ Jag ❤️ Igen. 
Den RosaFluffiga RegnBågsFärgade BadAssAwesome Sol-Therese ❤️ Hon som Flyyyyyyyger på sina egna vingar. Hon som räknar välsignelser. Hon som äger o är rikast i världen. Hon som är modig o vågar förverkliga sina Drömmar. Hon är där. Jag Är Här ❤️

Så tynar alla olyckskorpar bort igen, alla onda tankar o ord som sårat kan tvättas bort o läkas. Där o då inser jag... 

❤️ Det Är Inte Mitt Fel ❤️

 Det är deras rädsla o feghet o avundsjuka som gör att de måste trycka ner nån annan. De måste prata skit för att själva framstå i bättre dager. De vill att alla ska vara lagom för det är "safe". Ingen ska sticka ut o va konstig.. 

Å det är helt ok att de gör så. Det är deras val o deras tillkortakommanden. Det är ingenting Jag behöver lägga energi på eller ta åt mig av.. 
Det där... Är Deras Resa, utan vingar o utan det magiska i att våga drömma stora drömmar. 

Vem har du låtit vingklippa dig? Pga deras rädslor? 
Hur mycket energi har du ödslat för att tala för döva öron om drömmar? 
Hur mycket tid har du lagt på ilska gentemot de som pratar ont? 
Hur många statusar på fb har du skrivit i ren frustration? 
Vet du..... Du behöver inte sånt längre. 

Lämna tillbaka det gråa, tråkiga, onda, avundsjuka, ofluffiga t de människor som en gång lagt det på dina axlar.. 
Det är inte ditt fel... Det är deras resa ❤️ 

Ställ dig i spegeln o ta ett snack m Dig. Våga titta på vad du går o släpar på som inte alls gynnar dig. Å lämna tillbaka det. 
❤️❤️ Ditt Liv Dina Drömmar ❤️❤️

För det är nog så att det kommer alltid finnas någon i vår närhet som pratar ont, är avundsjuk osv... Men Insikten är att Du Har Valet att Välja Hur Du Ska Hantera Det. Med Ljus o Kärlek el m samma småaktiga skitpratarsätt ❤️
Rätt Lätt val va?? 

Flyg Du... På dina egna vingar... Av Renaste Guld. 

❤️ Jag Ser Dig ❤️
☀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar