lördag 27 mars 2021

🧙🏼‍♀️ Häxan...

😍 Det är ju JAG ✔️

Tänk ändå.. Att Du, om du skulle beskriva mig, skulle troligen ha Häxa med nånstans.

För ett tag sen insåg jag efter alla dessa år att jag kan leva så Bubbligt, HoppeliBoinkigt, Fluffigt, Häxaktigt som jag vill. Ändå är jag accepterad. Av de som är viktiga för mig. Vad resterande tycker o tror kan jag verkligen inte bry mig mindre om än jag gör.
Det är Magiskt ❤️
 För jag vet så många som inte vill ens snudda vid att betraktas som häxa, andlig, medium el nåt sånt 💜

Så för att njuta av att vara den jag är o dela det jag vet ska jag försöka skriva o guida er.
Jag skrev för ett tag sen att jag skulle gå igenom mina sjukdomar för att visa att man kan leva ett  Fantastiskt Liv fast man är förbannat sjuk.. Men det räcker m att ni vet att jag är Multisjuk. Punkt.
Jag vill hellre skriva om vad du bäst kan göra för din egen skull ❤️ Vad jag kan göra o i mångt o mycket redan gör för Min Skull. 

Guidning t nya stigar. En hand att hålla när det stormar. Pepp när det behövs bäst ☺️✔️

Så....
Vill ge er en mening att ta med er i livet. Särskilt i helgen, då det kan kännas djupt o svart. Förvirrande o bara skit..
Det ska jag skriva om snart ☺️
Men Först....
💜 Välj att Leva ett Liv som är värt att Dö För 💜
För det är verkligen Du som väljer. 🍀❗
Särskilt just nu. Fullmånen på Söndag är starkast i år. Den är häftig bl. a för att den bjuder oss att lämna Striderna bakom oss. Sluta vara arg. Sätt Kärleken först. Särskilt m dina nära o kära. Vissa strider som du bär på är bara som en gammal säck m saker du inte längre behöver el vill ha.. Släpp taget. Bara.
Jorda dig, genom att vara ute i naturen, känn gräset, krama ett träd, Andas. Har du djur så ta dig tid att hänga m dem.
Det är Dax att Bli Du.
Kommer Du ihåg vad du Drömde om när du var liten? Ta dig en funderare på det. Känn.
Vad har du stoppat undan för att försöka passa in?
Hitta det. Ta fram o titta på det. Kanske det innehåller en Dröm. Som nu kan förverkligas. För du behöver inte strida o bråka för det. Bara ta fram o älska den du blir m det i livet. 

Det är många tunga energier som släpas runt av dig. Det är Dax att släppa taget om det nu. Detoxa dig från soc media o även människor som du vet suger energi. Låt inte det påverka dig. Skrik Stopp. Sluta jämföra dig m allt o alla. Sluta tro att du måste förändra dig för att passa in. Du ska inte passa in längre. Du ska bli Du. Skapa dig en stark o Kärleksfull bubbla att vara i där inget mörkt el tråkigt kan nå dig. Om hela du el du bara har den i handen gör ingen skillnad. Du skapar det du behöver.
Du skapar Din Verklighet. Just nu extra mycket. Som du tänker blir det så ta dig en stund att skriva el tänka precis vad du önskar 💖

Livet. Ditt liv är det som pågår just Nu. Å vet du? Du kan få det helt fantastiskt. Jävligt o mörkt blir det, just innan Ljuset bryter igenom. För att ha det fantastiskt kan bara vara ett ögonblick. Just det där ögonblicket när du känner solen mot kinden o det doftar av gräset o den du älskar står vid din sida.. Eller vad o när är Ditt liv just Fantastiskt
Men om du tänker Lycklig?
Vart hamnar din tanke då? Där kan du vara... Länge 💞

Så välkomna de Vägskäl som nu kommer framför dig. Var Modig nog för att ta ett steg. Fast du kanske inte alls vet vart det leder. Lyssna på ditt eget Hjärta så kommer svaren 💞 Det är längs de nya Stigarna du vågar gå som gör dig t Ditt Bästa Jag.

❤️ Njut av helgens Bergodal ana 🍀 Upp med armarna o Skrik av Lycka av Pirret o att faktiskt inte veta hur Magiskt Livet Är ❤️ Njut av att få det bevisat för Dig ❤️

Det här är ett axplock av vad som snurrar i min skalle.. Alltid ☺️🧙🏼‍♀️ ojag är Glad att få dela det m dig.
Känns det bra i mitt hjärta när jag publicerat det så kommer det mer snart.
Hoppas du kan ta till dig av allt o känner Ljuset i orden.

I Kärlek. Häxeri o Ljus //Sol🧙🏼‍♀️
PS. På min sida AwesomeÅsen Djurkommunikation o Problemlösning på Fb finns ett inlägg om Distans Healing på Söndag ❤️ Helt gratis. Bara att skriva upp dig i kommentaren 💜
Varmt Välkommen 💜🧙🏼‍♀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar