tisdag 9 mars 2021

❤️ Mitt Nu... ❤️

Är verkligen Mitt Nu. Tillsammans med min Älskade Flock 💞

Vareviga kväll sedan jag kommit hem från Sjukhuset har de Mediterat med Mig. För både min o deras skull. Finns inte ord som kan beskriva känslan av att få stå där m dem. Allt blir stilla o vi andas i samma takt en stund. 💞
På samma plats står de, kväll efter kväll. 
De visar tydligt när det är Dax. Å väntar tålmodigt på mig.. Tar jag för lång tid, så ropar Lukas, eller bluffar på mig. Tills jag förstår. ✔️🦄

Ska be någon filma hela sessionen nån kväll för jag vill dela den m Dig 💞 Tills dess så får du en snutt av det Ljuvliga i slutet. 🙂 Andas o känn den känslan. ❤️🦄💞🧙🏼‍♀️💜🍀

🧙🏼‍♀️ För är det nåt denna Pandemi o dessa Sjukdomar o Sjukhusvistelser lärt mig så är det att Vara i Varje Nu 💫
Sprida den Kärlek jag bär. Dela all Kunskap jag får. 
Ge av de Gåvor jag finner i mitt inre. 💖
Så det Rosa Fluffet, Alla Såpbubblor, Alla Välsignelser o alla Mirakel som jag får/har/är ska jag dela med dig. Här. 🍀☺️

🍀 Så jag börjar denna resa med ett klipp från min Magiska Flock. 
Å sänder Såpbubblor t var o en av er som läser.

Ska fundera ut hur jag ska få fram allt som Bubblar upp i mig. Så kan tro att det inte blev så mycket snack om denna Kroppen o dess Sjukdomar... 💞 Istället vill jag bygga en plats dit människor söker sig som behöver lite extra  Kärlek, Hopp, Mod eller Bara veta att Du inte Är Ensam 💞
Ge Envishet o Jävlar Anamma ett ansikte.💜
Visa att det är helt Fantastiskt att vara Sig Själv. Å Du duger precis som Du är 💜 

🧙🏼‍♀️ Har insett att jag är mer Häxa än  nånsin varit. Å det accepterar de jag har runt mig 💖 För annars skulle de inte vara kvar... Å jag skulle bränts på bål.. ☺️💫 För varje dag som går finner jag nya Gåvor i  mitt hjärta som jag kan använda för att skapa det liv jag har i mina Drömmar.
För varje dag jag får vara kvar här på jorden vill jag kunna lägga mig med ett leende o en vetskap om att Jag gjort Skillnad för någon annan. 
Då kan jag sedan vakna m ett Leende o Skrika:
💡Jag Är Vaken!! 🍀

Så... Ett ämne i taget ska jag ta mig an.. Eller bara min tanke för dagen... Eller kanske nåt ni vill fråga.. Eller Nåt som hänt... Eller Nåt jag Drömt.. 🤔☺️ Jag vet inte sådär Solklart vad o hur... Men jag vet att Nu vill jag ge Dig en snutt KärleksMoment från en kväll i mitt Älskade Paradis
💜💜Awesome Åsen 💜💜
💞🧙🏼‍♀️💞
Kärlek. ✔️Ljus. ✔️Mod. ✔️Hopp. ✔️Överflöd. ✔️Lycka 🍀❤️

1 kommentar:

  1. Skriv en bok? Även om " alla " tycks göra det nu, så tror jag just DIN behövs. Men kluriga tankar och tips på hur en klarar sig igenom , Alla våra svårigheter måste ju beryda något? Att vi ska visa vägen,,som du ju redan gör, men att ha det i bokform på sitt nattduksbord skulle i alla fall jag gilla, Och just med DINA ord, inga krångliga lååånga meningar som man bara inte orkar ta in när man e låg. <3 Kram

    SvaraRadera